Jurymöte Motorgalan 2020

Nu drar arbetet igång med att vaska fram fordonsbranschens vassaste kompetenser. I och med att jurygrupperna som ska utse vinnarna till årets upplaga av Motorgalan sammanstrålade i Stockholm har också möjligheten att nominera öppnat.
Den 12 november hålls Motorgalan på Berns Salonger, en hejdundrande fest under kristallkronorna för att fira fordonsbranschens hjältar, de som ger sitt allra yttersta för att hålla Sverige på rull. På Motorgalan lyfter vi dem som lyfter vår bransch.

Nu har arbetet med att vaska fram finalister och vinnare i de 13 kategorierna startat. Vid ett frukostmöte på Münchenbryggeriet på Södermalm i Stockholm den 11 mars träffades årets jurymedlemmar för att planera sitt arbete som kommer att pågå under tiden fram till galakvällen på Berns.

I och med mötet öppnades också möjligheten att nominera kandidater till de olika kategorierna. Nomineringarna är öppna för alla att nominera sina kollegor, sitt team, sitt företag eller kanske sig själv. Det ska vara någon som gjort det lilla extra för att lyfta branschen, någon som är ett föredöme för sina kollegor.

Finalisterna i varje kategori kommer att presenteras vid ett evenemang den 30 september och vinnarna kommer att få sina priser under den stora festkvällen den 12 november. Kanske blir det just din nominering som belönas.