• En ersättningslösning i form av en Programmable – Universal – Replacement (PUR) med endast två SKU för sensorer, Sensor(Uni-Sensor) och ett programmeringsverktyg (Sensor-Aid)

CUB nya generationen. 3 TPMS system som täcker på både 315MHz och 433MHz-sensorer gör att detta kraftfulla och revolutionerande system drastiskt kommer minska lagerkostnaderna för TPMS. Istället för att lagerhålla hundratals olika originalsensorer går det nu att ersätta TPMS för de flesta personbilar i USA, Kanada och Europa med endast två SKU. Varje sensor ersätter mer än hundra originalsensorer.

Sensor-AID® är ett användarvänligt programmerbart diagnosverktyg för däcktrycksövervakning i främsta hand för professionella bil- och däckverkstäder.

(1) Med hjälp av Sensor-AID går det att diagnostisera och läsa ut status i alla däcktryckssensorer i däck från olika tillverkare.

(2) Den bästa funktionen i Sensor-AID® är programmering/kloning/skapande av ID med Uni-sensor®.

(3) Genom att använda Sensor-AID® behöver du endast fordonstyp, årsmodell för att göra den nya sensorn. Se användarmenyn för Sensor-AID®.

(4) Med en USB-kabel är det lätt att uppdatera Sensor-AID online med datorn.

Sensor-AID-fördelar
(1) Det är enkelt att programmera Uni-sensor genom att välja bil/modell/år.

(2) Det är enkelt att duplicera originalsensorn till en Uni-sensor.

(3) Det är enkelt att uppdatera Sensor-AID verktygets mjukvara med en internetuppkopplad dator.

(4) Komplett funktion (diagnos, skanning, ID-kloning, skapa ID).

(5) Enkla funktionssteg, exempelvis i diagnosläget är det endast fem klick för att aktivera Sensor-AID för att skanna alla typer av sensorer.

(6) Verktyget visar sensor-ID, tryck, batteristatus och temperatur.

(7) Stöd för engelska, tyska, slovakiska, spanska, franska, norska, finska, danska och svenska.